Event informatie

Search Strategies Event Amsterdam

DATUM:
29 november 2012

LOCATIE:

Dutch Design Hotel Artemis
Amsterdam

Prijzen

Normaal: € 495,-
Korting: € 395,- 

Korting voor:
- oud bezoekers
- Twinkle Plus abonnees
- Leden Thuiswinkel.org
- Leden IAB

Sponsors
Gold: Maxlead
maxlead

Meer leads en klanten werven met Zoekmachinemarketing?
Zoekmachinemarketing is onmisbaar geworden in uw marketing mix. Steeds meer personen en bedrijven oriënteren zich online op nieuwe producten en diensten. Google is op dit moment het eerste en belangrijkste startpunt van zoekers op het internet.

Maxlead is een toonaangevend zoekmachinemarketing bureau in Nederland dat zorgt dat uw investering in online marketing ook daadwerkelijk wordt terugverdiend en maximaal rendement oplevert.

Samenwerken met Maxlead betekent een structurele partner in uw online marketing team die meedenkt, coacht, uitvoert en optimaliseert op operationeel en strategisch niveau.

U profiteert van de specifieke branchekennis van 50 gedreven online marketingprofessionals met jarenlange ervaring bij nationale en internationale organisaties.

Maxlead zet in-house ontwikkelde campagne- en leadmanagement software in, om uw online marketing proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Naast zoekmachine adverteren kijkt Maxlead ook naar de organische ranking en usability van uw website aan de hand van uw webanalytics data. Met ons uitgebreide dienstenpakket heeft Maxlead voor u altijd de juiste oplossing om samen met u uw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Maxlead werkt o.a. voor Philips, Center Parcs, Essent, Vacansoleil, Graydon, Shurgard, LUBA, Het Nederlandse Rode Kruis, WSPA, Maandag, Selexyz en Tell Sell.

Meer informatie:
www.maxlead.nl 
 
Silver: Beeckestijn
beeckestijn

Beeckestijn Business School
Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor klantgericht ondernemen en online marketing, communicatie & sales. In 4 maanden tijd combineren we strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus.

Onze opleidingen zijn zo opgezet dat ze prima combineren met een drukke baan. In een ideale mix van strategie en praktijk schrijft u uw eigen plan dat na uw studie direct inzetbaar is voor uw eigen organisatie.

We geven opleidingen op het gebied van Digital & Online Marketing, Mobile Marketing, Zoekmachinemarketing, E-mailmarketing, Social Media, Customer Experience, Sales Management etc. Ook verzorgen wij in-company trajecten voor directies, consultants, marketeers en sales(afdelingen).

Meer informatie:
www.beeckestijn.org
 
Bronze: Ematters

ematters_-_Bureau_voor_digitale_marketing

Ematters zorgt dat uw merk op succesvolle wijze met uw doelgroep communiceert. Via bewezen communicatiekanalen als Zoekmachines, Email, Display en Social, haalt Ematters meer rendement uit uw marketing. Ematters zet hier een prijswinnende formule voor in: E=DM²© , een formule die u een hogere ROI oplevert en de onderlinge kracht van alle kanalen optimaal laat renderen. Hiermee zorgt Ematters voor impact van uw merk op het Internet, creëert het extra verkoopmomenten en versterkt het klantrelaties door meetbare interactie.

Ematters beschikt over specialisten die al vanaf de opkomst van zoekmachine marketing in Nederland (2003) actief zijn met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren (Google en andere netwerken). De jarenlange ervaring gecombineerd met de uitgebreide kennis resulteren in uitstekende resultaten middels campagnestrategieën waarbij ook gekeken wordt naar Analytics, Conversieattributie en Marketing Intelligence.

www.ematters.nl

 
Bronze: Netprofiler

netprofiler

Netprofiler (www.netprofiler.nl) is een online marketing bureau gespecialiseerd in web analytics, conversie verbetering en zoekmachine marketing. De consultants van Netprofiler kunnen ook uw bedrijf helpen om uw online resultaten zoals conversies en bezoekers met 10-tallen procenten te verbeteren. Verbeteren begint met het hebben van inzicht in de huidige performance van uw site. Dit verkrijgen we enerzijds door het goed implementeren en vervolgens analyseren van de webstatistieken. En door een expert analyse, een online survey, een (eyetracking) usability onderzoek of een combinatie hiervan. De analyse resulteert in een adviesrapport voor het verbeteren van de site en het verbeteren (verhogen) van het aantal bezoekers via search en social media. Bij klanten als Agis Zorgverzekeringen, Binck Bank, Microsoft, Haagse Hogeschool, selexyz, Expedia, RWE, Fletcher, A.Vogel en WNF bereikten we in korte tijd conversie en/of traffic verbeteringen van 22% tot 300%. Dat is ook voor uw organisatie mogelijk! Spreek ons aan op het Webanalyticscongres of neem direct contact op via www.netprofiler.nl of 020-3459488.

In 2006 werd Netprofiler de eerste “Google Analytics Authorized Consultant” en is gecertificeerd als “Google Conversion Professional”. Netprofiler is daarnaast partner van web analytics tools Adobe Online Marketing Suite (powered by Omniture), WebTrends, SiteStat, Yahoo Web Analytics en Urchin.

www.netprofiler.nl

 
Interesse in Sponsoring?

Heeft u interesse om als sponsor verbonden te zijn aan Search Strategies Event?

Neem dan contact op met Peter van Balsfoort of Tjerk Hillen, 0348 485085 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.